ZATERDAG 11 MAART POTGRONDACTIE CV DE ZANDHAZEN. - Blog - CV de Zandhazen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

ZATERDAG 11 MAART POTGRONDACTIE CV DE ZANDHAZEN.

Gepubliceerd door in Nieuws ·
 
 
 
ZATERDAG 11 MAART POTGRONDACTIE CV DE ZANDHAZEN.
 
 
Met die warme dagen van afgelopen week krijg je de lentekriebels maar dn is het de kunst om nog even geduld te hebben tot die laatste koude dagen ook voorbij zijn en je echt kunt beginnen in de tuin. CV de Zandhazen heeft het weer bestudeerd en geconcludeerd dat zaterdagnamiddag 11 maart de beste tijd is om met potgrond in de weer te gaan.
Daarom komen we op zaterdagmorgen vanaf 09.00 uur weer langs met onze vermaarde hoog kwalitatieve potgrond tegen een relatief lage prijs.  5 Zakken voor een tientje. En netjes thuis gebracht en op de goede plek gelegd. Mocht je nog oude potgrond hebben strooi die dan als zodeverbeteraar over je gazon en koop nieuwe voor je plantenbakken. Je zult merken dat je planten het er beter van doen.
De opbrengst van de potgrondactie wordt volledig besteed aan de dansmariekes voor nieuwe kleding en herstelwerkzaamheden.
Dus zaterdag 11 maart vanaf 09.00 uur kan je ons verwachten. Als je nou niet thuis bent kan je de bestelling ook vooraf plaatsen via info@cvdezandhazen.nl.
 CV de Zandhazen op Facebook
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu