Dansmariekes - CV de Zandhazen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over ons

Dansmariekes

Hallo zandhaasjes,
Het dansseizoen zit er bijna op en wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor komend carnavalsseizoen. Heel veel van jullie hebben de afgelopen periode de showhaasjes en de dansmariekes zien dansen. Heb je ook zin om te komen dansen kun je hieronder wat informatie lezen en voor vragen altijd met een van de leidsters bellen.
Je vindt op deze pagina ook het inschrijfformulier.Dansleiding


Krista Hendriks, Caro Vilier, Angela de Groot, Hanny Friesen, Yvette Slijpen, Lieke Biemans en Renske Hagelaars geven de kinderen dansles en zorgen jaarlijks voor een dans. Zij gebruiken de dansles om nieuwe technieken aan te leren en om een gehele dans aan te leren. Zij zullen ook oefeningetjes doen met de kinderen zoals het eigen maken van rek- en strekoefeningen. Telefoonnummers: Krista 06-19603478, Caro 06-21590953, Angela 0413- 213832, Hanny 06-28815435, Yvette 06-12111988, Lieke 0413-213832, Renske 06-42311447Lidmaatschap


Elk kind uit Boerdonk dat vóór 1 april van het nieuwe dansseizoen zes jaar of ouder is mag lid worden van de Showhaasjes van CV de Zandhazen. Het lidmaatschap kost per jaar € 25,00
Het lidmaatschap voor de dansmariekes van CV de Zandhazen kost per jaar € 50,00
 
Oefenavond Showhaasjes en Danshazen

De oefenavond is op dinsdagavond van 18.15 uur tot 19.00 uur. Aanvang van een nieuw dansseizoen begint in de eerstvolgende week na de carnaval. Dit is meestal eind februari of begin maart. Tijdens schoolvakanties is het geen oefenen. Mocht dit een keer wel nodig zijn dan zullen we dit tijdig doorgeven. Indien een lid niet aanwezig kan zijn bij het oefenen dan zou het fijn zijn als men dit van te voren kenbaar maakt bij 1 van de leiding. Er wordt gevraagd om het hele seizoen af te maken en niet tussentijds te stoppen, daar dit vervelend is voor de dansindeling. Er worden geen kijkers toegelaten bij het oefenen, ook geen ouders.
Oefenavond (jeugd)dansmariekes


De dansleiding gebruikt de dansles om nieuwe technieken aan te leren en om een hele dans aan te leren. Zij zullen ook oefeningetjes doen met de kinderen zoals het eigen maken van rek- en strekoefeningen. De oefenavond voor de jeugddansmariekes is op dinsdagavond van 19.45 uur tot 20.30 uur en voor de dansmariekes 19.45 uur tot 20.30 uur. De kinderen worden 10 minuten eerder verwacht zodat ze samen met de vorige groep rek- en strekoefeningen kunnen doen. Aanvang van het nieuwe dansseizoen begint één week na de carnaval. Doorgaans eind februari of begin maart. Tijdens schoolvakanties is het geen oefenen. Mocht dit een keer wel nodig zijn dan zullen we dit tijdig doorgeven. De dansleiding kan beslissen om extra oefenavonden in te lassen wanneer dit nodig mocht zijn. Dit zal meestal gebeuren tegen de tijd dat het eerste optreden komt. Indien een lid niet aanwezig kan zijn bij het oefenen dan zou het fijn zijn als men dit van te voren kenbaar maakt bij de leiding. Er wordt gevraagd om het hele seizoen af te maken en niet tussentijds te stoppen daar dit vervelend is voor de dansindeling. Er worden geen kijkers toegelaten bij het oefenen, ook geen ouders.

Wie weet tot ziens,
Krista, Caro, Angela, Hanny, Yvette, Lieke en Renske
Download opgave formulier

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu