In memoriam - CV de Zandhazen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over ons
IN MEMORIAMPatrick Kuppen
Ex-prins (2012-2013), lid van de Raad van 11 en Bepper van CV De Zandhazen

Donderdag 24 november 2016, is op 45-jarige leeftijd onze ex-prins en lid van de Raad van 11, Patrick Kuppen, overleden.

Op zijn eigen wijze bleef hij vechten tegen zijn ziekte, positief en overtuigd dat hij de strijd zou gaan winnen. Helaas heeft dit niet zo mogen zijn en is eens te meer weer gebleken dat wat vandaag gewoon is, morgen zomaar anders kan zijn.

Patrick was als Prins Patrick d’n Urste de vierde prins van onze vereniging. Daarna sloot hij zich aan bij de Raad van 11.
Patrick gaf als prins op zijn eigen wijze invulling aan deze taak. Hij deed dit vol overgave, enthousiasme, zijn eigen welbekende humor en met zijn woordje altijd klaar. Hij was het die destijds burgemeester Ina Adema het stadhuis van Veghel liet omdopen tot dorpshuis. Samen met Judith en hun kinderen hebben zij voor de volle 100% genoten van zijn prins zijn.

Na zijn heerserschap trad hij toe tot de Raad van 11 en de Beppers. In de Raad van 11 vervulde hij op zijn eigen welbekende wijze, zijn rol. Altijd betrokken bij de activiteiten en voorbereidingen hiervan. Dit in combinatie met veel inzet, enthousiasme en humor. Als duo KoKu nam hij samen met zijn voorganger prins Ronald d’n Urste diverse keren deel aan onze eigen Boeringse ZittingsAvonden en samen wisten zij de zaal met cabaret en zang volop te vermaken.

Als Bepper was hij er graag bij. Ook hier leverde hij zijn bijdrage met hetzelfde enthousiasme en dezelfde humor, zoals hij dat ook als prins en lid van de Raad van 11 deed. Jaarlijks hoogtepunt hierbij voor Patrick, maar ook de andere Beppers, was prinsjesdag. De dag waarop de Beppers bij elkaar kwamen om bij te praten, met elkaar te eten en te drinken en te brainstormen over de opvoer van de nieuwe prins.

Behalve binnen onze eigen vereniging was Patrick ook actief als vrijwilliger bij diverse andere activiteiten en verenigingen die ons Boerdonk rijk is. Zo is hij diverse jaren mede-organisator van Voor Boerdonk Door Boerdonk geweest en is hij vele jaren als bestuurslid en voorzitter van St. Algemeen Boerdonks Belang actief geweest. Daarnaast was hij wijd en zijd bekend als vertolker van de diverse rollen die hem op het lijf geschreven waren bij zijn zo geliefde toneelvereniging ‘Gér Gespeuld’.

Boerdonk gaat in Patrick Kuppen een actief en gewaardeerd dorpsgenoot missen. Dat is een ding wat zeker is.
Patrick bedankt voor alles wat je voor ons als vereniging, maar ook voor ons Boerdonk gedaan hebt. Wij als vereniging zullen de nagedachtenis aan Patrick nu en in de toekomst in ere houden.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Judith, hun kinderen Gwen en Jola, de familie Kuppen en de familie Van den Elsen. Wij wensen hen veel sterkte toe voor nu en de komende tijd om dit grote verlies een plek te geven. Zij mogen zich verzekerd weten van onze steun.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu