De meesterspeurders zijn iets op het spoor!

De meesterspeurders zijn iets op het spoor!
14 oktober 2024 Redacteur de Zandhazen

Deze week maken de meesterspeurders op de bekende social media kanalen bekend wat hun bevindingen tot nu toe zijn. En dat is niet gering. Ze hebben namelijk het aantal potentiële kandidaten voor prins(es) dit jaar al teruggebracht tot nog slechts 5 serieuze kandidaten. Daarbij zijn ze er ook redelijk zeker van dat 2 van de 5 bij elkaar horen als prins en adjudant of prinses en hofdame. Hoewel de meesterspeurders echt ouderwetse speurders zijn , gewapend met loup, krant en wapen, is hun spitsvondigheid erg groot en blijken ze toch ook nog over enige kennis van de moderne techniek te beschikken. Zo maken ze via foto’s de 3e tip bekend en die is als volgt:

Pik een nummer
Snapt u er iets van? Ik niet  in ieder geval. Dat is dus een duidelijk bewijs dat onze meesterspeurders mensen zijn met een extreem hoog IQ , anders hadden ze nooit geweten dat dit een tip zou zijn.

De jas kan duiden op iemand die bij de gemeente werkt of ergens iets met wegenbouw of rioolwerken te maken heeft. De combinatie van de cijfers en pik een nummer kan iets te maken hebben met kansspelen maar ik kan er geen chocolade van maken. Ook niet in combinatie met de foto van vorige week. Maar we komen erachter voor 9 november. Dat beloof ik U. Wordt vervolgd.